De ce se scarpina barbatii la oo

M-o sunat intr-o seara un prieten cu care nu m-am vazut demult. Dupa ce mi-o recomandat de citeva ori acelasi film, ca apucase sa suga din damigeana cu ferment, am trecut la chestiuni mai practice. Cum io is de la tara si prietenu` meu, la fel, mi-o adus la cunostinta o dare de seama asupra gospodariei lui.

Desi obisnuiesc sa bag la stomac aproape orice vietate fripta, prefer porcul oricarui animal cind e vorba sa-l treci prin focul cratitei sau al gratarului. Dar pina sa-l aduci la oala, porcul trebuie crescut, ingrijit, castrat… Despre castrare mi-o amintit prietenu` aiesta al meu zicind ca el, din ceia 4 porci pe care ii stapineste, o castrat 1½. Sa-mi fi spus o singura data, nu il bagam in seama, ca era baut, dar cind mi-o repetat ca intr-adevar, e vorba de 1 porc ½, adica un porc jumate, m-am blocat. Nu pricep nici acum si mi-e frica sa-l intreb daca porcu` cela l-o gatat de castrat sora-sa care ii doftorita de animale, sau inca se zbenguie prin curte cu un coi la vedere.

Chiar daca nu am participat la operatiunea despre care am adus vorba, dau aci marturie de la o aventura anterioara.

Desi is barbat si nu ii dimineata sa nu ma scarpin la scrot, abia acum am priceput acest ritual matinal. Nu e vorba de placerea de a atinge coaiele in zori, nici preludiul onaniei, e doar o verificare de rutina. Nu stii niciodata daca le mai gasesti atunci cind deschizi ochii pentru o noua zi. S-ar putea sa le servesti gatite alaturi de-o salata de rosii, sau o papara aburinda.

Asa ca atingerea bilelor la rasaritul soarelui e un imperativ si nicidecum un obicei scirbos si vulgar. Orice ar zice femeile, nu le credeti. Oameni buni, sa nu fie dimineata in viata vostra care sa nu capete sens prin scarpinarea coaielor.

Nu ca sa bag spaima in lectorul mascul, ci ca sa atentionez potentialele victime, sfatuiesc totodata ca orice purtator de bile sa fie atent ce femeie isi gaseste si cum ii poarta de grija, ca nu stii cind dai peste o veterinara cu indemina si te trezesti mai usor cu citeva grame. Nu orice grame, ci alea care fac diferenta…

17 thoughts on “De ce se scarpina barbatii la oo

 1. ma, tocmai ma gandeam sa`mi misc si eu ass`ul pana la frigider, sa vad daca am ceva p`acolo, dar parca, din senin, mi`a pierit pofta. oare de la pozele tale mmminunate =)) ?!

 2. Sunt bărbat, ba mai mult sunt de 3 ori bărbat şi subscriu la tot. A vrut odată nevastă-mea să castreze motanul. Hi hi hi. Am avut o ceartă monstru care s-a conchis cam aşa: “Dacă în casa asta nu rămân 4 coaie, o pizdă pleacă”. PUNCT.

 3. @fetele:Voi nu percepeti profunzimea spaimei. Va mirati, va prefaceti ca intelegeti, dar junghiul posibilitatii ca intr-o zi se intimpla bicisnicia, nu aveti cum sa-l purtati in circa constiintei.
  @Moroi:Io stiu sigur ca am doua perechi, dar daca tu esti de 3x barbat, cite oo ai? :)

 4. @Buha
  1 coi. :))
  @all
  Ori ea ori motanul. Ce dracu. Ma puneam eu in locul bietei bestii si nu concepeam asa ca o forta divina sa-mi ia coaiele asa fara sa am nimic de spus. Chiar daca nu prea le foloseste saracul motan lasa sa aiba un moral bun, stiind ca sunt acolo. El stie ca sunt acolo si fara sa se scarpine.

 5. @Buha
  barabatia nu se masoara in coaie. Barbatia la ciobani ca mine se masoara in grad de misoginie. Se masoara in betii, se masoara in iesiri cu baietii fara femei, in comportamente inadecvate etc. (Ex. am intrebat/o pe prietena ei cea mai buna de fata cu ea, ce parere are despre sexul anal). Adica sa ai in telefon nevasta salvata ca “masina de spalat”. ETC. Iar la faze de astea sunt de 3x barbat. Adica un porc sovin sexist si misogin. Moroi over and out

 6. Barbatia se masoara in ce vrea fiecare. Dar e adevarat ca bilele nu au ultimul cuvint, cum nici bicisniciile de care pomenesti tu, nu cred sa fie esentiale in determinarea barbatiei cuiva. De fapt numindu-le inadecvate, o recunosti si tu. Iar din ce marturisesti, incep sa ma preocup pentru tine. Nevasta ta ar avea motive serioase sa te gidile cu ceva taios sub pintec.:))
  May the force be with you…and your balls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>