Frate, frate, dar pana unde se poate

Desi nimeni nu (re)cunoaste, Bucurestiul si Budapesta is orase infratite la catarama. Surori de cruce, nu altceva. Mai degraba ingemanate, deoarece intre frati mai gasesti diferente, dar intre gemeni devine complicata individuarea acestora.

Astfel Bucurestiul si Budapesta s-au trezit pe teritoriul lor cu aeroporturile internationale Henri Coanda.

Sau daca nu e astfel, inseamna ca lotul sportivilor romani s-a deplasat nu doar cu avionul spre Budapesta, ci cu intreg aeroportul… dupa vorba din batrini mai bine sa-ti duci de-acasa, ca nu stii ce gasesti pe unde mergi.

5 thoughts on “Frate, frate, dar pana unde se poate

  1. Inafara de cetateanul cu nume de moneda, nu cred sa fie om cu faima care sa nu fi confundat coaja cu miezul. Nu intreba care-i una, care-i alta, ca inca nu m-am decis:).

  2. Decolare spre Budapesta de pe Aeroportul Henri Coada, Aterizare Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda…. ce e greu de inteles? dupa “-” din text se arata locul desfasurarii evenimentului. Si decolarea si aterizarea (la intoarcere) au avut loc pe acelasi aeroport. Dooooooh !

  3. Sensul l-am prins si eu, atit ca exprimarea LOR e in pioneze. “spre” si “de pe” lipsesc in comunicatul de pe site. Si in lipsa lor poti sa intelegi cam cum ar sta treaba sau sa-i iei peste picior. Eu am ales varianta a 2a. “Dooooooh !” – ca sa te citez…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>